In de Pietheijnstraat in Dinteloord vallen de huizen van John, Annemarie en Nadia de Nijs en buren Cecilia van Gaans en Claudia Barendregt wel op.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Pietheijnstraat in Dinteloord vallen de huizen van John, Annemarie en Nadia de Nijs en buren Cecilia van Gaans en Claudia Barendregt wel op. © peter van trijen/pix4profs

Oranjegekte in jouw buurt: ‘Zondagavond zitten we in vol ornaat voor de tv’

Begint het Europees kampioenschap voetbal al een beetje te leven in de regio? Vanavond worden de eerste wedstrijden gespeeld, zondag is Nederland aan de beurt. Om de spelers een warm hart toe te dragen, maar ook voor de sfeer, versierden deze inwoners uit Bergen op Zoom, Dinteloord, Halsteren en Huijbergen alvast hun huizen. 

  1. Brandweerkazerne Vrederust omgetoverd tot dagbesteding voor dementerenden
    PREMIUM

    Brandweer­ka­zer­ne Vrederust omgetoverd tot dagbeste­ding voor dementeren­den

    Op landgoed Vrederust runt Lia Donkers met Miron Spit al bijna vijf jaar zorgboerderij ’t Wasven, een dagopvang voor (licht)dementerenden en mensen met niet aangeboren hersenletsel. Inmiddels is de zorgboerderij omgedoopt tot bosatelier, huurt Donkers op Vrederust van GGZ WNB locatie de Meerpaal waar ook een groep gedraaid wordt en kocht ze recent op hetzelfde landgoed de oude brandweerkazerne.