Rond het buurtschap Heense Molen zijn hardrijders aan de orde van de dag: zowel op de provinciale weg als op de parallelweg. Hubert Visser, Hans van Linschoten en Daan Spieringhs trekken aan de bel.
Volledig scherm
Rond het buurtschap Heense Molen zijn hardrijders aan de orde van de dag: zowel op de provinciale weg als op de parallelweg. Hubert Visser, Hans van Linschoten en Daan Spieringhs trekken aan de bel. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Opgelet, werkzaamheden: heuvels op de N257 in Heense Molen maken plaats voor groen

HEENSE MOLEN - Tot en met 2 december wordt er gewerkt aan de parallelweg van de Heense Molen. De zwart-wit geblokte heuvels maken plaats voor groen.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Het gif van nieuwe aanvalsleider doet Halsteren herleven: ‘Hartstikke lekker om zo te beginnen’
  PREMIUM
  Vierde divisie

  Het gif van nieuwe aanvalslei­der doet Halsteren herleven: ‘Hartstikke lekker om zo te beginnen’

  De wereld leek op z’n kop te staan. Iedereen langs de lijn wreef zich in de ogen: dit kon niet waar zijn. Halsteren creëerde kans op kans en benutte ze ook nog eens vrijwel allemaal. Het resultaat: een klinkende 7-0 overwinning op AWC, toch de winnaar van de eerste periode. Nieuwkomer Rogier Benschop had genoten van zijn entree op De Beek. ,,Een beter debuut kun je niet wensen.’’