Volledig scherm
PREMIUM
Steenbergen - 201905215 - Pix4Profs/Peter van Trijen. Nieuwe wethouder Willy Knop © Pix4Profs/Peter van Trijen

Nieuwe wethouder Willy Knop zit vol ideeën voor Steenbergen

STEENBERGEN - Een hotel langs de A4, een tweede supermarkt in Dinteloord, woningen op de Kop van Zuid. Het zijn enkele plannen die nieuwe wethouder Willy Knop heeft voor de gemeente Steenbergen. Hij wordt morgenavond geïnstalleerd als wethouder namens de Volkspartij.

Willy Knop (61) is een geboren en getogen Steenbergenaar. Hij is getrouwd en heeft een zoon (30) en een dochter (28). De politiek rolde hij eigenlijk per toeval in. ,,Ik had een eigen bedrijf, Autoschadeherstel Knop Steenbergen”, begint Knop te vertellen. ,,Dat heb ik verkocht in 2012.”

 1. BZ Scouts uit Bergen op Zoom en Roosendaal vertrekken naar World Jamboree
  BN DeStem

  BZ Scouts uit Bergen op Zoom en Roosendaal vertrekken naar World Jamboree

  BERGEN OP ZOOM - Het was een kort nachtje voor Britt van de Watering uit Bergen op Zoom en Laura en Beau Vink uit Roosendaal. Al om vier uur ‘s nachts verzamelen ze bij de Bergse Boulevard met troep Bokkenpootjes bij de bus naar Brussel. Allemaal dragen ze de Nederlande scouting-outfit: rode blouse en de das met de speciale ‘dasklomp’. Vanuit Brussel vliegen ze naar Amerika om in West Virginia de Wereld Jamboree bij te wonen.
 2. Generaal Montgomery kwam graag eten bij deze Kaatsheuvelse familie Van Gastel
  PREMIUM

  Generaal Montgomery kwam graag eten bij deze Kaatsheu­vel­se familie Van Gastel

  Terwijl heel Kaatsheuvel probeert het dagelijkse leven na de bevrijding weer een beetje op te pakken, krijgt de oorlog voor de familie Van Gastel nog een heel bijzonder staartje. In hun huis aan de Hoofdstraat worden tientallen Canadese militairen ingekwartierd, veelal officieren. Die blijven er in wisselende samenstellingen tot mei 1945. Het gezin met dertien kinderen, woont al die tijd in de kelder van het huis.