Volledig scherm
PREMIUM
In een loods in Steenbergen zocht de politie begin oktober naar bloedsporen van Johan van der Heyden. © Pix4Profs/Gerard van Offeren

Net rond verdachten verdwijning Belg Johan van der Heyden sluit zich

HOOGERHEIDE - De 30-jarige man die zondag in Hoogerheide is aangehouden in verband met de verdwijning van de Belg Johan van der Heyden (56) is Nicky S. (30). Hij is de huidige partner van medeverdachte Wanda van R. uit Zoersel (B.), de ex-prostituee die Van der Heyden op de avond van zijn vermissing had bezocht. 

De twee minderjarige verdachten die ook zondag zijn opgepakt, zijn zonen van deze vrouw uit een eerdere relatie, aldus Belgische bronnen rond het onderzoek. Van R. zit sinds augustus in de cel. Volgens haar advocaat ontkent ze betrokkenheid. Ze heeft verklaard dat Van der Heyden na zijn bezoek aan haar ‘gewoon is vertrokken’.

  1. Politie Antwerpen zoekt vergeefs naar sporen van verdwenen Max Meijer

    Politie Antwerpen zoekt vergeefs naar sporen van verdwenen Max Meijer

    ANTWERPEN - Een zoektocht van de politie in Antwerpen naar sporen van de vermiste Max Meijer (23) uit Ossendrecht, heeft vrijdag voor zover bekend niks opgeleverd. Enkele tientallen agenten kamden het gebied in de binnenstad uit waarin de Nederlander zondagmorgen spoorloos is verdwenen. ,,We hoopten iets te vinden, bijvoorbeeld zijn gsm of een kledingstuk, maar dat is niet gebeurd", zegt woordvoerder Wouter Bruyns van de politie.