Brugklassers van 't Rijks zijn dolblij dat ze weer naar school mogen. Op de voorgrond Jaimy Koese uit Scherpenisse, daarachter Nora Baroli (l.) uit Bergen op Zoom en Danita de Graaf uit Wouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Brugklassers van 't Rijks zijn dolblij dat ze weer naar school mogen. Op de voorgrond Jaimy Koese uit Scherpenisse, daarachter Nora Baroli (l.) uit Bergen op Zoom en Danita de Graaf uit Wouw. © Pix4Profs/Tonny Presser

Na tweeënhalve maand ‘huisarrest’ zien scholieren weer eens een docent in levende lijve

BERGEN OP ZOOM - Blijmoedig stappen 4-vwo’s Demi Boer en Amber van Raaij het plein van scholengemeenschap ‘t Rijks af. Na tweeënhalve maand ‘huisarrest’ zagen ze maandagochtend weer eens een leraar in levende lijve. ,,Heel fijn, ja. Wel jammer dat er geen taart was; dat viel dan weer tegen.”

 1. Van opblaas-wielrenster tot Peperbus: bij dit Bergse bedrijf weten ze hoe je een feestje aankleedt

  Van op­blaas-wielren­ster tot Peperbus: bij dit Bergse bedrijf weten ze hoe je een feestje aankleedt

  BERGEN OP ZOOM - Waar veel ondernemers in deze tijd gedwongen rustig aan doen, besloten Wim en Jacqueline Withagen van Je ziet toch een bedrijf dat je 25 jaar hebt opgebouwd uit je handen glippen, zonder dat er je ook maar iets aan kunt doen Attractieverhuur juist gas te geven. ,,We hadden ook kunnen stoppen met werken, maar daar voelen we ons nog te jong voor. Dus hebben we juist flink geïnvesteerd: we hebben twintig nieuwe feestpoppen en een tramstel gekocht.”
 1. Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd
  Play

  Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd

 2. Eerste testevent in Grote Kerk Veere: 'Blij dat het mag'
  Play

  Eerste testevent in Grote Kerk Veere: 'Blij dat het mag'