Marijn Schotsman (rechts, 11) en Julian Segers (links, 10)  die de hoofdrol spelen in openluchtspektakel over bevrijding van Bergen op Zoom.
Volledig scherm
PREMIUM
Marijn Schotsman (rechts, 11) en Julian Segers (links, 10) die de hoofdrol spelen in openluchtspektakel over bevrijding van Bergen op Zoom. © Pix4profs/Iman Fase

Marijn en Julian om en om in de hoofdrol van Bergs openluchtspektakel Supersum

BERGEN OP ZOOM - De hoofdrol spelen in een theatervoorstelling. Voor veel kinderen is het een droom, voor Marijn Schotsman (11) en Julian Segers (10) is het de werkelijkheid. Zij spelen namelijk allebei de hoofdrol van Martien in het Bergse openluchtspektakel Supersum, dat in oktober wordt opgevoerd op de Waterschans.

  1. Bergen op Zoom int 5 miljoen voor grondverkoop aan provincie: ‘Schuldenlast neemt af, dat is opsteker’
    PREMIUM

    Bergen op Zoom int 5 miljoen voor grondver­koop aan provincie: ‘Schulden­last neemt af, dat is opsteker’

    BERGEN OP ZOOM - De provincie Noord-Brabant koopt voor 4,8 miljoen bijna 4,5 hectare grond van de gemeente op bedrijventerrein Theodorushaven. De grond wordt verhuurd aan insectenfabriek Protix die er op termijn een tweede fabriek wil bouwen. Met de verkoop neemt de enorme schuldenlast van Bergen op Zoom af met bijna vijf miljoen. ,,Een enorme opsteker ", zegt wethouder Petra Koenders.