Volledig scherm
Man betast en mishandelt vrouw op Noorder Kreekweg in Halsteren. © Getty Images/iStockphoto

Man betast en mishandelt vrouw op Noorder Kreekweg in Halsteren

HALSTEREN - Een 19-jarige vrouw uit Bergen op zoom is zaterdagmorgen op de Noorder Kreekweg in Halsteren betast en mishandeld door een man. De 35-jarige verdachte uit België is aangehouden.

Het slachtoffer fietste op het fietspad rond 7.45 uur. Een man liep slingerend over het fietspad en de vrouw kon hem niet ontwijken. Bij de botsing kwamen beiden ten val. De verdachte zou de vrouw vervolgens hebben betast en geslagen. De vrouw kon wegfietsen en heeft direct hulp ingeschakeld.

Agenten konden de man bij de Thoolse brug aanhouden. Het slachtoffer doet aangifte. De politie onderzoekt de zaak. De politie is op zoek naar personen die zaterdagmorgen tussen 7.45 en 8.00 uur getuigen waren van het incident.

  1. Zwembad De Schelp hoopt op 3 februari weer open te gaan

    Zwembad De Schelp hoopt op 3 februari weer open te gaan

    BERGEN OP ZOOM - Het door technische problemen geteisterde zwembad De Schelp, een hoofdpijndossier dat wethouder Annette Stinenbosch woensdag heeft doen aftreden, kan mogelijk op maandag 3 februari de deuren weer openen voor het publiek. Of die streefdatum gehaald wordt, hangt af van nieuw onderzoek komende vrijdag, waaruit moet blijken of de accommodatie volledig legionella-vrij is. De resultaten van die bemonstering worden eind volgende week verwacht.