Volledig scherm
PREMIUM
Ton Linssen voert betoog voor nieuwe gemeenteraadsverkiezingen © Tonny Presser © 2018

Linssen speelt rol bij zoektocht naar nieuwe zorgaanbieders voor ziekenhuis in Bergs grondgebied

BERGEN OP ZOOM - De gemeente Bergen op Zoom is op zoek naar nieuwe zorgaanbieders die geïnteresseerd zijn in de overname van het Bravis Ziekenhuis dat in 2025 zijn deuren sluit. B en W krijgen daar hulp bij van oud-wethouder Ton Linssen.

Quote

We begonnen hem flink te knijpen. Weer een grote werkgever die vertrekt

Ton Linssen

Fractieleider Ton Linssen van de gelijknamige Lijst heeft als toenmalig wethouder namelijk in 2014 en 2015 al gesprekken gevoerd met mogelijke, Belgische geïnteresseerde partijen. ,,Destijds was al duidelijk dat Bravis de stad zou gaan verlaten. En we begonnen hem flink te knijpen. Weer een grote werkgever die vertrekt. Philip Morris sloot zijn deuren, tanteLouise en Vrederust gingen bezuinigen en de Viersprong in Halsteren dreigde eveneens te vertrekken. Bovendien riep Roosendaal dat zij de zorgstad is, terwijl wij dat zijn. Reden tot actie."

  1. Personeel
    Van het land

    Personeel

    BERGEN OP ZOOM - September is altijd een drukke maand op het bedrijf. Al het oogstwerk komt tegelijkertijd en dat kan ook niet wachten. Mis je één dag met de snij- en spekbonenpluk? Dan zijn ze te groot en te dik. En blijven de appels te lang hangen, dan zijn ze overrijp en niet lekker meer. Nu lijkt dat alles simpel en ik kan me voorstellen dat je zegt: dan pluk je toch gewoon de appels en de bonen? Maar ondertussen moet ook dagelijks de suikermaïs, de bramen, de venkel, koolrabi, sla, pompoenen, peren en ga zo maar door worden geoogst.