Volledig scherm
PREMIUM
De renovatie van zwembad De Schelp in Bergen op Zoom nadert voltooiing. Het bad loopt inmiddels langzaam vol. © Timo Van De Kasteele

Ligt je zwembroek al klaar? Renovatie zwembad De Schelp in Bergen op Zoom bijna gereed

BERGEN OP ZOOM - Leg je zwembroek vast klaar. Want zwembad De Schelp is weer bijna tot de rand gevuld. De renovatie loopt op rolletjes. Toch moeten Bergenaren nog tot 2 september geduld hebben. Wie niet kan wachten: 15 juni kun je binnenkijken tijdens de Dag van de Bouw.

De nieuwe ‘look and feel’ van zwembad De Schelp is nu al volop zichtbaar. Driekwart van het tegelwerk is klaar. Het plafond is vernieuwd. Ondertussen staat ook de kraan open. Bijna 8.000 liter per uur stroomt het bad in. ,,Duurt nog zeker tot eind volgende week voor het vol is”, zegt projectleider Ton van Wijk.

  1. Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

    Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

    BERGEN OP ZOOM - Maar liefst 39 zorginstellingen heeft Adriano van binnen gezien. Steeds moest hij toch weer verhuizen. Als het goed is, hoeft dat niet meer. Gisteren is officieel het Adriano Huis geopend in Bergen op Zoom. Geen huis specifiek voor hem, maar voor alle Adriano’s van Nederland. Alle mensen met een complexe zorgvraag, die anders tussen wal en schip dreigen te raken. Het was de droom van Farid El-Khassim en Jelle Gillissen, die eindelijk uit is gekomen.