Zo'n dertig cliënten van Titurel reden bij Ossendrecht een sponsortocht met Jan Prop en Huub Kools (rechts in het oranje) die in drie dagen 900 kilometer gaan fietsen voor de Putse zorginstelling.
Volledig scherm
Zo'n dertig cliënten van Titurel reden bij Ossendrecht een sponsortocht met Jan Prop en Huub Kools (rechts in het oranje) die in drie dagen 900 kilometer gaan fietsen voor de Putse zorginstelling. © Pix4Profs / Peter van Trijen

Lekker fietsen voor je eigen thuis, bewoners Titurel maken vaart: ‘Ik had er zin in’

OSSENDRECHT - Als twee dappere mannen tot diep in Frankrijk gaan fietsen om geld in te zamelen voor jouw woonzorginstelling, dan kun je zelf niet achterblijven. Dus reden dertig cliënten van Titurel uit Putte vrijdag zelf sponsorrondjes bij het ZuidWestHoek College in Ossendrecht.

  1. Huisartsassistente Ingrid heeft in ruim 30 jaar heel wat injecties gezet en oren uitgespoten
    PREMIUM
    Interview

    Huisartsas­sis­ten­te Ingrid heeft in ruim 30 jaar heel wat injecties gezet en oren uitgespo­ten

    STEENBERGEN/BERGEN OP ZOOM - Ingrid Gommers stopt na 31 jaar als assistente van de Bergse huisarts Hans de Rooij. In die periode maakte Gommers alle veranderingen in de gezondheidszorg mee en groeide uit tot een vertrouwenspersoon voor veel patiënten. De voormalige doktersassistente gaat verder als personal trainer, gewichtsconsulent en leefstijlcoach in haar bedrijf FitnessFlow.