Volledig scherm
PREMIUM
Volop waterpret in zwembad De Melanen, voorjaar 2018. De Halsterse accommodatie zou zondag 21 april weer open gaan, maar vanwege lekkages bij het recreatiebad moet de seizoensstart minstens een week worden uitgesteld. © archieffoto Chris van Klinken / Pix4Profs

Lekkages bij zwembad De Melanen in Halsteren, opening minstens week vertraagd

HALSTEREN - Forse lekkages in het recreatiebad halen een dikke streep door de rekening van zwembad De Melanen in Halsteren. Dat zou zondag open gaan, maar de seizoensstart wordt noodgedwongen minstens tot maandag 29 april uitgesteld.

,,Een flinke tegenvaller", verzucht manager Walter van Krieken van De Melanen. ,,Ons team had juist keihard gewerkt om het wedstrijdbad in orde te krijgen en het hele buitenterrein. We lagen op schema, maar bij het vullen van het recreatiebad ontdekten we lekkages. Pure pech.”

  1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

    Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

    BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.