Volledig scherm
PREMIUM
Beeld uit de koppelkoers van de Kleine Tour, eerder deze week. © Pix4profs/Iman Fase

Jubileumeditie Kleine Tour gewonnen door Rinz en Emmelie

STEENBERGEN - Rinz van der Staal en Emmelie de Kok hebben de jubileumeditie van de Kleine Tour in Steenbergen gewonnen. Geen van de rennertjes kwam afgelopen dagen nog in de buurt. Het wielerevenement voor de jeugd, dat dit jaar een halve eeuw bestaat, is zaterdagmiddag op de Markt in Steenbergen feestelijk afgesloten met huldigingen van alle 216 deelnemertjes. 

Het is een editie die de boeken in zal gaan als die van de verkeersregelaars. Zij hebben te maken met veel gescheld en bedreigingen en er is zelfs een verkeersregelaar mishandeld. Maar professioneel als de organisatie is, zorgt ze ervoor dat de kinderen hier niets van merken. 

  1. Leerling die kluisje voor vuurwerkbom openhield wil op school blijven, maar rechter oordeelt anders
    PREMIUM

    Leerling die kluisje voor vuurwerk­bom openhield wil op school blijven, maar rechter oordeelt anders

    BERGEN OP ZOOM - Een geschorste leerling van 't Rijks heeft via een kort geding geprobeerd op de Bergse scholengemeenschap te blijven. Hij is samen met twee schoolgenoten geschorst voor het vuurwerkincident op 25 november vorig jaar. De rechter oordeelt na bestudering van camerabeelden echter dat de school hem terecht heeft geschorst en overgeplaatst naar een andere onderwijsinstelling.