Jazzperience in Bergen op Zoom zou op het dak van parking De Parade plaatsvinden, maar vanwege het slechte weer werd uitgeweken naar De Stoelemat.
Volledig scherm
PREMIUM
Jazzperience in Bergen op Zoom zou op het dak van parking De Parade plaatsvinden, maar vanwege het slechte weer werd uitgeweken naar De Stoelemat. © Pix4Profs/Johan Wouters

Jazzperience Bergen op Zoom: een belevenis om altijd te onthouden

BERGEN OP ZOOM - Ze hadden het allemaal goed voorbereid. Jazzperience op het bovendek van parkeergarage De Parade in Bergen op Zoom. Het zou een heel gesleep worden. Tafels, parasols, een bar en een complete keuken moesten op het bovendek worden geplaatst. Maar het weer was een spelbreker. Er moest zaterdagavond uitgeweken worden naar een andere waterdichte locatie. Waar dat zou zijn, werd geheim gehouden. 

De tweehonderd bezoekers die zich hadden aangemeld, werden zaterdagavond met champagne en oesters ontvangen bij KwikFit aan de Van Konijnenburgweg. Van daaruit gingen ze op weg naar de alternatieve locatie. ‘We gaan naar het Ministerie van Eten en Drinken’ werd er gefluisterd.