Alain Boileau heeft een pand met garage aan de Pastoor Jutenlaan 2. Voor zijn uitrit staat een groot wit parkeerverbod-kruis op het straatwerk, maar toch wordt er vaak geparkeerd, zodat hij zijn garage niet in of uit kan. Hij vindt dat de gemeente Bergen op Zoom hem niet helpt maar juist tegenwerkt en is naar de Raad van State gestapt.
Volledig scherm
PREMIUM
Alain Boileau heeft een pand met garage aan de Pastoor Jutenlaan 2. Voor zijn uitrit staat een groot wit parkeerverbod-kruis op het straatwerk, maar toch wordt er vaak geparkeerd, zodat hij zijn garage niet in of uit kan. Hij vindt dat de gemeente Bergen op Zoom hem niet helpt maar juist tegenwerkt en is naar de Raad van State gestapt. © Pix4Profs/Tonny Presser

In de loopgraven aan de Pastoor Jutenlaan, om een parkeergeschil: ‘Gemeente wil mij elimineren’

BERGEN OP ZOOM - Hoeveel wildparkeerders zijn uitrit ook blokkeren, Alain Boileau krijgt van de gemeente Bergen op Zoom geen toestemming om er zijn eigen auto te zetten. ,,Niemand wordt bekeurd hier, behalve ik. Ze vinden mij een probleem dat geëlimineerd moet worden.”

  1. Droogvissen is niet minder dwaas of onnozel dan voetbal
    PREMIUM
    COLUMN

    Droogvis­sen is niet minder dwaas of onnozel dan voetbal

    Als komende zondagmiddag in Hoogerheide de strijd om de wereldtitels veldrijden losbarst, wordt vlakbij, aan de andere kant van de grens in Zwijndrecht, hard getraind voor een heel ander WK. Dat van het droogvissen, komende zomer in Tunesië. Ene Erik probeert er op een grote groene weide zijn vishaakje zo ver mogelijk weg te werpen. ‘Mensen vragen soms wat ik aan het doen ben. Karpers vangen, zeg ik dan. Graskarpers. Sommigen geloven het nog ook’, vertelde hij deze week op de radio.