Volledig scherm
De gestolen spullen werden teruggevonden in een woning en bijbehorende garage in Brasschaat. © Politie Brasschaat

Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.

De Belgische politie heeft een verdachte opgepakt voor de diefstallen.

Veel spullen zijn afkomstig van diefstallen die zijn gepleegd tussen november 2018 en juli 2019. Volgens de Belgische politie zijn de spullen weggenomen bij inbraken in woningen, garages en geparkeerde auto's, zowel in België als in Nederland.

De politie roept eigenaren van de spullen op zich te melden. Ze worden dan uitgenodigd voor een kijkdag.

Een lijst met daarop de gestolen spullen is hier te zien. 

  1. MusiCompany zet een krachtige musical neer
    PREMIUM
    RECENSIE

    MusiCompa­ny zet een krachtige musical neer

    BERGEN OP ZOOM - The MusiCompany gooit het over een andere boeg. De musical ‘How to succeed’ waarmee de groep mee voor de dag komt is uit 1961. Aan de hand van een zelfhulpboek wordt de lezer uitgelegd hoe je stapsgewijs zelfstandig je loopbaan kunt uitstippelen. Hoogst actueel dus, want ook nu hebben veel mensen het over carrière maken en de top bereiken. En dat daarvoor de trukendoos open moet, begrijpt iedereen en dat maakt deze musical zo aardig.