Volledig scherm
De gestolen spullen werden teruggevonden in een woning en bijbehorende garage in Brasschaat. © Politie Brasschaat

Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.

De Belgische politie heeft een verdachte opgepakt voor de diefstallen.

Veel spullen zijn afkomstig van diefstallen die zijn gepleegd tussen november 2018 en juli 2019. Volgens de Belgische politie zijn de spullen weggenomen bij inbraken in woningen, garages en geparkeerde auto's, zowel in België als in Nederland.

De politie roept eigenaren van de spullen op zich te melden. Ze worden dan uitgenodigd voor een kijkdag.

Een lijst met daarop de gestolen spullen is hier te zien. 

  1. Eerste hulp bij Vastenavend dankzij Joep
    Geneuzel

    Eerste hulp bij Vastena­vend dankzij Joep

    Wie door al dat geklaag en gezeik van de grootste sneuneuzen van Nederland, de familie van Rossem, heen keek, zag vooral iets heel moois op tv. Ons Krabbegat. Die prachtige, historische binnenstad waar ze doorheen liepen en zo weinig oog voor hadden. Maar stel je voor dat je uit de Randstad komt, datzelfde zag en dit weekend meteen die mooie stad wil ontdekken. Dan schrik je. Gelukkig heeft Joep Blokland van biercafé ‘t Locomotiefke daar een oplossing voor.