In hartje Huijbergen ligt al een wadi als waterberging. De gemeente Woensdrecht wijst inwoners nu op subsidiekansen om ook kleinschalige waterinitiatieven te nemen in hun eigen wijk of dorp.
Volledig scherm
In hartje Huijbergen ligt al een wadi als waterberging. De gemeente Woensdrecht wijst inwoners nu op subsidiekansen om ook kleinschalige waterinitiatieven te nemen in hun eigen wijk of dorp. © Gemeente Woensdrecht

Hoe kan Woensdrecht beter opboksen tegen extreem weer? Subsidie is er voor goede ideeën

HOOGERHEIDE - De gemeente Woensdrecht vraagt haar burgers om mee te denken om de straat of buurt groener te maken en beter bestand te maken tegen weersextremen, zoals wateroverlast bij hevige regenval. De provincie Noord Brabant heeft subsidie beschikbaar gesteld om goede ideeën te belonen. 

 1. Zes jaar cel voor Paul G., toch valt er een last van de schouders van de ex-schoonzoon van Klaas Otto
  PREMIUM

  Zes jaar cel voor Paul G., toch valt er een last van de schouders van de ex-schoonzoon van Klaas Otto

  BREDA – De 36-jarige Paul G. uit Bergen op Zoom heeft donderdag van de rechtbank in Breda zes jaar cel gekregen. Hij leidde een criminele organisatie, was bezig met een drugslab in Rilland, had drie kilo hasj en maakte zich schuldig aan het witwassen van onder meer geld, auto’s en horloges. En toch viel donderdag een last van de schouders van de voormalige schoonzoon van No Surrender-oprichter Klaas Otto.
 1. Laatste schooldag examenleerlingen anders dan anders
  Play

  Laatste schooldag examenleer­lin­gen anders dan anders

 2. Geen gewonden, maar overal brokstukken bij botsing in Vlissingen
  Play

  Geen gewonden, maar overal brokstuk­ken bij botsing in Vlissingen