Volledig scherm
PREMIUM
20170725 - Heense Molen - Foto: Tonny Presser/Pix4Profs - Inwoners van Heensche Molen hebben veel last van het verkeer dat langsraast. © Tonny Presser © 2017

Hier wordt vaak te hard gereden, inwoners zijn overlast meer dan beu

HEENSE MOLEN - Mensen die te hard rijden, op de hoofd- en parallelweg, het ontbreken van borden, markeringen en groen. Het zijn enkele punten die Daan Spieringhs, inwoner van Heense Molen aanhaalde tijdens de Steenbergse gemeenteraad.

Spieringhs sprak maandag voor de tweede keer in een halfjaar in en haalde vooral de problemen op de N257 aan, de weg vanaf de afslag van de A4 die door Heense Molen loopt. Die weg is van de provincie. ,,Wij horen van de gemeente vaak dat de weg van de provincie is, dat ze ermee bezig zijn. Maar de gemeente moet zelf ook verantwoordelijkheid nemen. Stem met de provincie af wat er moet gebeuren.”

  1. Modelbouwers Bergen op Zoom: ‘Elke aanslag is einde vereniging’
    PREMIUM

    Modelbou­wers Bergen op Zoom: ‘Elke aanslag is einde vereniging’

    BERGEN OP ZOOM - Elke belastingaanslag is het einde voor Modelspoorclub Bergen op Zoom. Dat wil Guust Hermans nog eens benadrukken nu duidelijk is geworden dat de vereniging geen aanslag voor reclamebelasting heeft gekregen van de gemeente, maar voor de ozb, de rioolheffing, waterschapsbelasting en voor de bijdrage aan het ondernemersfonds voor het winkelpand in de Fortuinstraat dat als clublokaal wordt gebruikt.