De Toekomstvisie 2035 van Bergen op Zoom ronkt van de superlatieven en ambities. Zou Emile Ratelband er aan hebben meegeschreven? 3000 woningen erbij? Nee, 7000! En weer water in de Kaai: Tjakka!!!
Volledig scherm
PREMIUM
De Toekomstvisie 2035 van Bergen op Zoom ronkt van de superlatieven en ambities. Zou Emile Ratelband er aan hebben meegeschreven? 3000 woningen erbij? Nee, 7000! En weer water in de Kaai: Tjakka!!! © United Photos

Het weer tot 2035 in Bergen op Zoom? Stralend en zonnig: Tjakka!

COLUMNCoronadip? Vastenavendkater? Lentemoeheid? Lees de Toekomstvisie 2035 van Bergen op Zoom en je antidepressiva kunnen de kliko in. 

 1. Van opblaas-wielrenster tot Peperbus: bij dit Bergse bedrijf weten ze hoe je een feestje aankleedt

  Van op­blaas-wielren­ster tot Peperbus: bij dit Bergse bedrijf weten ze hoe je een feestje aankleedt

  BERGEN OP ZOOM - Waar veel ondernemers in deze tijd gedwongen rustig aan doen, besloten Wim en Jacqueline Withagen van Je ziet toch een bedrijf dat je 25 jaar hebt opgebouwd uit je handen glippen, zonder dat er je ook maar iets aan kunt doen Attractieverhuur juist gas te geven. ,,We hadden ook kunnen stoppen met werken, maar daar voelen we ons nog te jong voor. Dus hebben we juist flink geïnvesteerd: we hebben twintig nieuwe feestpoppen en een tramstel gekocht.”
 1. Saxofonist en percussionist Goemans: liever blind dan doof
  Play

  Saxofonist en percussio­nist Goemans: liever blind dan doof

 2. De ruimte in Capelle-met-een-C voelt als een voorrecht
  Play

  De ruimte in Capelle-met-een-C voelt als een voorrecht