Volledig scherm
PREMIUM
De West-Brabantse Queen-tributeband Crazy Little Things op de Queen Convention in Engeland. In het midden met vlag zanger Marijn Geluk. © Arjan Nefs

Het ultieme schoolreisje: Bergse tributeband naar Queen-conventie in Engeland

BERGEN OP ZOOM/MAPLETHORPE - Zeven West-Brabantse muzikanten beleefden afgelopen weekend het ultieme schoolreisje. De Queen-fans mochten op uitnodiging drie dagen naar de groots opgezette, jaarlijks op wisselende locaties georganiseerde Queen-conventie.

Via de telefoon brengt zanger Marijn Geluk op zondagmiddag verslag uit van de show die zijn tribute band Crazy Little Things daar verzorgde. ,,We merkten heel sterk dat de fans het enorm waardeerden dat we geheel als onszelf op het podium stonden en energieke rock-'n-roll neerzetten. Zonder imitaties of Freddie Mercury-danspasjes. Niets gebeurde geforceerd, want we deden het op onze manier, zoals we het altijd doen. Daarom is het ook zo fijn dat iedereen zo ongelooflijk positief reageerde tijdens en na de show."

  1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

    Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

    BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.