De ceremonie bij de herdenking van de Watersnoodramp in Lepelstraat. Leerlingen van de basisschool De Wegwijzer dragen de bloemen.
Volledig scherm
De ceremonie bij de herdenking van de Watersnoodramp in Lepelstraat. Leerlingen van de basisschool De Wegwijzer dragen de bloemen. © Pix4Profs/Moreno Molenaar

Halsteren en Lepelstraat herdenken de Watersnoodramp: ‘Velen van ons laten de ramp nooit los’

LEPELSTRAAT/HALSTEREN - Lepelstraat en Halsteren hebben de watersnood van 1 februari 1953 herdacht. Burgemeester Frank Petter stond in de Sint Antoniuskerk in Lepelstraat stil bij de 78 dodelijke slachtoffers in de gemeente. ,,Die overweldigende kracht van het water is voor ons haast niet meer voor te stellen.”

  1. Zilveren schoen | Fouad Idabdelhay en Loek Schalk blijven bovenaan staan, Joas Leinders loopt in
    PREMIUM

    Zilveren schoen | Fouad Idabdelhay en Loek Schalk blijven bovenaan staan, Joas Leinders loopt in

    In de strijd om de Zilveren schoen heeft Joas Leinders weer iets in kunnen lopen op de koplopers. Nadat de spits van Neerlandia’31 de afgelopen weken aan de kant stond met een blessure heeft hij tegen UVV’40 het net weer gevonden. Het was niet genoeg voor de overwinning van zijn team. Omdat Fouad Idabdelhay en Loek Schalk, die de eerste plaats delen, het net niet vonden loopt de spits van Neerlandia’31 iets in.
    Bergen op Zoom