Volledig scherm
PREMIUM
© Thinkstock

Gescheurde atletiekbaan Steenbergen: 'Het hoort niet!’

STEENBERGEN - Scheuren in de bovenlaag, een onstabiele onderlaag; de Steenbergse atletiekbaan is door de Atletiekunie afgekeurd en heeft broodnodig een renovatie nodig. Trainingen lukken nog wel, maar voor wedstrijden moet SV Diomedon noodgedwongen uitwijken.

Al sinds oktober 2017 is Eduard Tonissen, voorzitter van atletiekvereniging SV Diomedon (huurder van de baan aan de Seringenlaan), ermee bezig. Toen ging het nog om vervanging van de elf jaar oude kunststoffen toplaag. Normaal heeft zo’n toplaag een levensduur van tien jaar. 

  1. Voorstellingen Bontgemaauw: Plaatselijk talent scoort

    Voorstel­lin­gen Bontge­maauw: Plaatse­lijk talent scoort

    ZEVENBERGEN - Vijf voorstellingen Bontgemaauw met het pakkende thema 'Medisch Centrum Z' hebben laten zien wat een talent er rondloopt. De Zevenbergse carnavals revue - die afwisselend en met momenten sprankelend was - heeft het publiek weer laten genieten. Actuele thema's kwamen in vlot tempo langs, woordgrappen en recente gebeurtenissen passeerden de revue. Waar enkele artiesten in hun rol groeiden, wisten anderen alle dagen een hoog niveau te halen. Na zoveel voorstellingen zat er bij de cast de stemming goed in.