De Halsterse kermisondernemer Paul van de Zande (links) krijgt bij zijn olliebollenkraam bezoek van de Bergse wethouder Jeroen de Lange. Na een goed gesprek is alle tumult rond zijn frietkot verleden tijd.
Volledig scherm
PREMIUM
De Halsterse kermisondernemer Paul van de Zande (links) krijgt bij zijn olliebollenkraam bezoek van de Bergse wethouder Jeroen de Lange. Na een goed gesprek is alle tumult rond zijn frietkot verleden tijd. © Pix4Profs/Moreno Molenaar

Frietkotrel verleden tijd, met een oliebol op de goede afloop: ‘Een voorbeeldig ondernemer’

HALSTEREN - Niet proostend met een pint, maar met een smakelijke oliebol op de goede afloop. Zo vierde de Halsterse kermisondernemer Paul van de Zande woensdag met de Bergse wethouder Jeroen de Lange dat hij nu oliebollen en straks toch friet mag verkopen op plein Vogelenzang.

 1. De nieuwe directeur van de Green Chemistry Campus koppelt passie voor chemie aan verduurzaming
  PREMIUM

  De nieuwe directeur van de Green Chemistry Campus koppelt passie voor chemie aan verduurza­ming

  BERGEN OP ZOOM - Bang om je baan te verliezen, hoef je als chemisch technoloog niet te zijn. Bedrijven zitten nog altijd te springen om hoogopgeleide technici en de carrièremogelijkheden zijn legio. Connie Paasse (56) werkte voor diverse chemiereuzen en oliemultinationals, veelal in leidinggevende functies, maar koos nu voor een groene job: per 4 november is ze directeur van de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom.
 1. Anna Zorgt deelt 400 liter soep uit in Sint-Annaland
  Play

  Anna Zorgt deelt 400 liter soep uit in Sint-Annaland

 2. Hasjesstraat: om de haverklap was het naambordje weg
  Play

  Hasjes­straat: om de haverklap was het naambordje weg