Volledig scherm
© ANP

Flinke hoeveelheid drugs gevonden in auto van Belgen op A4 bij Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Op de A4 bij Bergen op Zoom zijn vrijdagavond twee Belgen aangehouden. Het tweetal was even daarvoor betrokken bij een ongeval ter hoogte van de afrit Bergen op Zoom-Zuid. Ze worden verdacht van rijden onder invloed en drugsbezit.

De twee botsten rond 20.45 uur met hun voertuig tegen een boom langs de A4. Hulpdiensten rukten massaal uit. Ter plaatse zagen agenten in de auto allerlei drugsgerelateerde spullen liggen. Ook roken de twee inzittenden erg naar alcohol.

Uit een blaas- en speekseltest bleek inderdaad dat ze onder invloed waren.

Drugs

In de kofferbak van de auto werd een plastic zak gevuld met ruim 90 gram aan henneptoppen aangetroffen. In de tas van een van de inzittenden werden ook nog twee potjes met daarin vermoedelijk heroïne gevonden.

Het tweetal, een man van 27 en een 18-jarige vrouw, zijn direct aangehouden. Uit een bloedtest moet blijken wat de bestuurder precies heeft gebruikt. 

 1. Vizier op de toekomst of beeld op zwart: contrast in Eventum is enorm
  PREMIUM

  Vizier op de toekomst of beeld op zwart: contrast in Eventum is enorm

  Zoals elke technicus van ZuidWest TV, elke decorbouwer van het Facilitair Bedrijf en ook elke tv-student of -docent van Curio in Eventum zal bevestigen; perspectief is alles. Het contrast kon zaterdag tijdens de open dag van het gloednieuwe complex aan de Dr. Ir. van Veenweg haast niet scherper. Want waar Curio en ZuidWest hun lenzen vol goede moed op de toekomst richten, gaat bij het Facilitair Bedrijf het beeld op zwart.
 2. Personeel
  Van het land

  Personeel

  BERGEN OP ZOOM - September is altijd een drukke maand op het bedrijf. Al het oogstwerk komt tegelijkertijd en dat kan ook niet wachten. Mis je één dag met de snij- en spekbonenpluk? Dan zijn ze te groot en te dik. En blijven de appels te lang hangen, dan zijn ze overrijp en niet lekker meer. Nu lijkt dat alles simpel en ik kan me voorstellen dat je zegt: dan pluk je toch gewoon de appels en de bonen? Maar ondertussen moet ook dagelijks de suikermaïs, de bramen, de venkel, koolrabi, sla, pompoenen, peren en ga zo maar door worden geoogst.