Burgemeester Ed van Dommelen van Huijbergen opent in januari 1982 met een vrije trap de nieuwe kantine van voetbalvereniging Vivoo. In juli 2021 bestaat de club 75 jaar.
Volledig scherm
Burgemeester Ed van Dommelen van Huijbergen opent in januari 1982 met een vrije trap de nieuwe kantine van voetbalvereniging Vivoo. In juli 2021 bestaat de club 75 jaar. © Foto Ben Steffen/Collectie West-Brabants Archief

Feestje voor Huijbergse club: Vivoo viert 75 jaar voetbal en gezelligheid

HUIJBERGEN - Vivoo staat voor ‘Voetbal Is Voor Ons Ontspanning’ en dat is na 75 jaar nog steeds zo. ,,Onze leden houden van een lekker potje voetbal en gezelligheid”, vertelt Robbert Klaassen, de huidige voorzitter van de jubilerende Huijbergse voetbalvereniging. 

  1. Turnen moet léuk blijven: ‘Door alle grenzen heen trainen, dat zit er hier niet in’
    PREMIUM

    Turnen moet léuk blijven: ‘Door alle grenzen heen trainen, dat zit er hier niet in’

    ETTEN-LEUR - ,,Als iets moet, gaat de lol eraf. Dat geldt denk ik zowel voor onze leden als de leidsters en het bestuur. Dat gevoel van doorturnen tot voorbij alle grenzen om een extra tiende punt binnen te kunnen slepen, dat zit er hier echt niet in.” Tussen alle stormen in de turnsport bleef sportvereniging DIO in Etten-Leur daarom ‘gewoon’ de koers varen die ze al jaren vaart, zegt voorzitter Richard Weijers.