Op het plein naast MFC De Kloek in Huijbergen klonterden zondagmiddag circa 50 jongeren samen met drankjes, statafels en muziek. Toen politie en marechaussee met vijf wagens kwamen, was het feestje snel over.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het plein naast MFC De Kloek in Huijbergen klonterden zondagmiddag circa 50 jongeren samen met drankjes, statafels en muziek. Toen politie en marechaussee met vijf wagens kwamen, was het feestje snel over. © peter van trijen/pix4profs

Feest met 50 jongeren in Huijbergen afgekapt: ‘Dit kon echt niet door de beugel’

HUIJBERGEN - Politie en marechaussee zijn zondag met vijf wagens uitgerukt om een einde te maken aan een feestje met een vijftigtal jongeren op het Tenenplein in Huijbergen.

 1. Verslagenheid groot bij Markiezenhof, personeel doet er het zwijgen toe: ‘Het is een drama’
  PREMIUM

  Verslagen­heid groot bij Markiezen­hof, personeel doet er het zwijgen toe: ‘Het is een drama’

  BERGEN OP ZOOM - De verslagenheid onder het personeel van het Cultuurbedrijf is groot nu duidelijk is dat er veel ontslagen vallen. Zo blijven er van de 24 voltijdbanen bij het Markiezenhof maximaal tien over. ,,Het is een drama", erkent wethouder Patrick van der Velden. ,,Maar we nemen de mensen bij de hand en proberen iedereen aan een andere baan te helpen, binnen of buiten de muren van het gemeentehuis.”
 1. Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd
  Play

  Hardloper Erwin Harmes snakt naar een wedstrijd

 2. Eerste testevent in Grote Kerk Veere: 'Blij dat het mag'
  Play

  Eerste testevent in Grote Kerk Veere: 'Blij dat het mag'