De laatste schooldag was voor leerlingen van De Poorte in Woensdrecht en De Stappen in Hoogerheide extra feestelijk. Er stonden springkussens om te vieren dat de gedateerde gebouwen worden ingeruild voor fraaie nieuwbouw, die in 2023 klaar moet zijn.
Volledig scherm
De laatste schooldag was voor leerlingen van De Poorte in Woensdrecht en De Stappen in Hoogerheide extra feestelijk. Er stonden springkussens om te vieren dat de gedateerde gebouwen worden ingeruild voor fraaie nieuwbouw, die in 2023 klaar moet zijn. © Pieter Krebbekx

Extra feestje op laatste schooldag: nieuwbouw De Poorte en De Stappen komt eraan

WOENSDRECHT/HOOGERHEIDE - De laatste schooldag voor de grote vakantie is altijd een feestje, maar voor leerlingen van De Poorte in Woensdrecht en De Stappen in Hoogerheide had directeur Pieter Krebbekx vrijdag nog een extraatje in petto: springkussens om te vieren dat de oude gebouwen definitief worden ingeruild voor nieuwbouw. Dankzij een besluit van de gemeenteraad de avond ervoor.

  1. Zo gaat het er aan toe bij de tijdelijke teststraat in Bergen op Zoom
    PREMIUM

    Zo gaat het er aan toe bij de tijdelijke teststraat in Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - In de brandende zon staan zo’n tien auto’s te wachten op het terrein naast de Bergse moskee aan de Wattweg. Naast elkaar opgesteld, de airco staat aan. Als ze aan de beurt zijn, rijden ze naar de eerste witte tent waar medewerkers van de GGD ze registreren op basis van hun BSN-nummer. Vervolgens mogen de Bergenaren door naar de tweede tent, waar een monster wordt afgenomen: eentje in de keel en eentje in de neus. Een fijn gevoel? Niet heel erg, maar het is nodig.