Bij Pure Lounge in Bergen op Zoom zijn twee echte, maar defecte handgranaten gevonden. ogelijk explosieven gevonden voor Pure Lounge in  Bergen op Zoom.
Volledig scherm
PREMIUM
Bij Pure Lounge in Bergen op Zoom zijn twee echte, maar defecte handgranaten gevonden. ogelijk explosieven gevonden voor Pure Lounge in Bergen op Zoom. © MaricMedia/Toby de Kort

Exploitant Bergse shishalounge: ‘Dit is een hetze, men wil Pure Lounge weghebben’

BERGEN OP ZOOM - De exploitant van shishalounge Pure Lounge in Bergen op Zoom is naar de rechter gestapt om de sluiting van zijn zaak voor zes maanden en het intrekken van de horeca- en exploitatievergunning aan te vechten. Volgens zijn advocaat voert de gemeente een hetze tegen de zaak, zo stelt hij donderdag tijdens de zitting.

  1. Zoek je verkoeling? Neem dan een duik in de Verborgen Vesting: ‘Het lijkt wel een schatkamer’

    Zoek je verkoeling? Neem dan een duik in de Verborgen Vesting: ‘Het lijkt wel een schatkamer’

    BERGEN OP ZOOM - Moet je eens voorstellen. Een ondergrondse galerij van het station in Bergen op Zoom tot aan de Kijk in de Pot. Ruim 2,5 kilometer lang. Zigzaggend door de stad. Waar soldaten doorheen denderden en de vijand beschoten. Waar mijnen tot ontploffing werden gebracht. Vanaf vandaag kun je dat stukje Bergse historie herbeleven in de Verborgen Vesting, de kelder onder Hof van Asselbergs.