De drie Bergenaren van Groep De Bie in Provinciale Staten van Noord-Brabant: Eric de Bie (l.) Maikel de Bekker (midden) en Camiel van der Meeren (r.) voor de Gevangenpoort in Bergen op Zoom.
Volledig scherm
PREMIUM
De drie Bergenaren van Groep De Bie in Provinciale Staten van Noord-Brabant: Eric de Bie (l.) Maikel de Bekker (midden) en Camiel van der Meeren (r.) voor de Gevangenpoort in Bergen op Zoom. © Pix4Profs/Moreno Molenaar

Ex-Forummers door met eigen partij: ‘Stop met wind- en zonneparken’

BERGEN OP ZOOM - Drie Bergenaren, gelieerd aan de lokale partij Lijst Linssen, gaan als ex-Forummers door in een eigen fractie in Provinciale Staten van Noord-Brabant. Wat willen zij eigenlijk? ,,Weg van de versnippering, weg van de waan van de dag.” En: stop met al die wind- en zonneparken. Zet in op kernenergie.

  1. ‘Bravis gaat helemaal niet weg uit Bergen op Zoom’
    PREMIUM

    ‘Bravis gaat helemaal niet weg uit Bergen op Zoom’

    BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL - ,,Bravis ís in Bergen op Zoom, Bravis blíjft in Bergen op Zoom.” Ziekenhuisbestuurder Bianka Mennema zegt het gedecideerd. De uitlating, onlangs in deze krant, van de Zeeuwse-Vlaamse cardioloog Kees Janssens dat Bravis ziekenhuis met de nieuwbouw in Roosendaal zo'n 150.000 mensen in de regio Bergen op Zoom in de steek laat, is volgens Mennema pertinent onjuist. ,,We brengen de zorg juist dichter naar de mensen toe.”