Volledig scherm
PREMIUM
Bowling Bergen op Zoom breidt uit met glowgolf. Deze foto geeft een sfeerimpressie van hoe het eruit zal gaan zien. © Harold van der Meer

Er komt een glowgolf-baan in Bergen op Zoom en zo zal hij eruit zien

BERGEN OP ZOOM - Bowling Bergen op Zoom gaat uitbreiden met achttien banen. Niet met bowlingbanen, maar met golfbanen. Vanaf begin november kunnen liefhebbers gebruik maken van het nieuwe glowgolf-terrein.

,,We willen in De Zeeland een glowgolf-baan gaan creëren”, vertelt Harold van der Meer, die samen met zijn vrouw Bianca eigenaar is van Bowling Bergen op Zoom. ,,In totaal komen er 18 holes, geheel in jungle-thema. Er staan bijvoorbeeld een hoop apen en andere beesten, waardoor bezoekers als het ware een rondje door de jungle maken. En dat met allerlei glow-in-the-dark-elementen.”

  1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

    Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

    BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.