Thijmen van Gorkum heeft het oude pand van Emma's IJssalon aan de Boulevard gekocht. Hij (eigenaar van restaurant La Grotta) vertelt over zijn plannen daarmee. Het buitenterras aan het strandje speelt een prominente rol en zal grondig worden opgeknapt.
Volledig scherm
PREMIUM
Thijmen van Gorkum heeft het oude pand van Emma's IJssalon aan de Boulevard gekocht. Hij (eigenaar van restaurant La Grotta) vertelt over zijn plannen daarmee. Het buitenterras aan het strandje speelt een prominente rol en zal grondig worden opgeknapt. © Pix4Profs/Tonny Presser

Emma's IJssalon op de boulevard heeft nieuwe eigenaar: ‘Heel spannend!’

BERGEN OP ZOOM - Horecaondernemer Thijmen van Gorkum grijpt de gelegenheid aan om een nieuw concept aan de Bergse Boulevard neer te zetten. Het heet Timo’s aan de Boulevard. Hij hoopt de zaak half maart te kunnen openen.

 1. Carolien Kruf (1965-2020) maakte haar debuut niet meer mee, maar haar gedichten leven voort’
  PREMIUM
  in liefdevolle herinnering

  Carolien Kruf (1965-2020) maakte haar debuut niet meer mee, maar haar gedichten leven voort’

  STEENBERGEN - Onder het pseudoniem Rebelle van Reymerswael schreef de Steenbergse Carolien Kruf de mooiste gedichten. Op het moment dat ze besluit niet langer op de achtergrond te willen blijven en een dichtbundel samen met haar man Peter de Koning uit te brengen, wordt ze onverwachts ziek. Op 1 oktober 2020 overlijdt de 55-jarige dichteres aan de gevolgen van een chemokuur.
 1. Zeg maar dag tegen je coronakapsel!
  Play

  Zeg maar dag tegen je coronakap­sel!

 2. Esmee in actie voor kika na overlijden vader
  Play

  Esmee in actie voor kika na overlijden vader