Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van verschillende vakantiehuisjes aan de Balsedreef in Bergen op Zoom. vlnr: Jacobien Zwagemakers, Jan de Crom, Louise Smit en Corry Damen © Chris van Klinken/Pix4Profs

Elf Bergse vakantiehuisjes weer terug op de kaart

BERGEN OP ZOOM - Alle 26 recreatiehuisjes in het bosgebied aan de Balsedreef staan weer op de kaart. Ze zijn weer opgenomen in het bestemmingsplan buitengebied Oost van de gemeente Bergen op Zoom.  Eerder schrapte de gemeente er elf. Dit tot grote verontwaardiging van de eigenaren van de huisjes. 

,,Dit is heel goed nieuws", zegt Corry Damen. Naast raadslid voor GroenLinks is Damen ook voorzitter van de vereniging van eigenaren van de vakantiehuisjes. ,,Dit is reden om een feestje te bouwen in het bos. Met respect voor de natuur natuurlijk”

  1. Dream Theater-gitarist John Petrucci naar Bergen op Zoom voor prestigieuze gitaarprijs: ‘Weer heel bijzonder’
    PREMIUM

    Dream Theater-gitarist John Petrucci naar Bergen op Zoom voor prestigieu­ze gitaar­prijs: ‘Weer heel bijzonder’

    BERGEN OP ZOOM - Zo complex als de gitaarriffs bij zijn band Dream Theater zijn, zo simpel was de keuze voor John Petrucci als de volgende winnaar van de prestigieuze Sena Performers European Guitar Award. Petrucci (51) komt die oeuvreprijs op maandag 24 juni persoonlijk ophalen. In Gebouw-T in Bergen op Zoom. En zeer waarschijnlijk mét andere Dream Theater-bandleden.