Er moet pas op de plaats worden gemaakt wat betreft het Ze-Bra-windpark, vindt actiegroep Windstil Ossendrecht. De gemeente Reimerswaal, geadviseerd door de collega's uit Woensdrecht, vergaderen dinsdag 20 juli over het project.
Volledig scherm
Er moet pas op de plaats worden gemaakt wat betreft het Ze-Bra-windpark, vindt actiegroep Windstil Ossendrecht. De gemeente Reimerswaal, geadviseerd door de collega's uit Woensdrecht, vergaderen dinsdag 20 juli over het project. © archieffoto Beeld Werkt

‘Druk pauzeknop in voor windpark Ze-Bra’, luidt oproep Windstil Ossendrecht

OSSENDRECHT/RILLAND - De gemeenten Woensdrecht en Reimerswaal moeten per direct op de pauzeknop drukken wat betreft windpark Ze-Bra, stelt Windstil Ossendrecht.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.