Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Drugslucht verraadt dealer in Bergen op Zoom: pillen, hasj, wiet en cash in beslag genomen

BERGEN OP ZOOM - De hennepgeur die om hem heen hing, heeft een drugsdealer uit Halsteren verraden. De 28-jarige man is vrijdagavond aangehouden met meerdere soorten drugs op zak. ,,Mogelijk bedoeld om te verhandelen”, aldus de politie.

De inwoner van Halsteren kreeg die avond rond 20.30 uur een stopteken van agenten aan de Jan Dercksstraat in Bergen op Zoom. ,,De man bleek geen rijbewijs of andere vorm van identificatie op zak te hebben. Ook kwam er een ontzettende henneplucht uit de auto.” De agenten besloten de man te fouilleren, op zoek naar legitimatie.

Heuptasje

Uit een heuptasje kwamen direct meerdere zakjes hennep en honderden euro's cashgeld. ,,Gezien de feiten en omstandigheden besloten de agenten de auto in beslag te nemen om verder op het bureau te kunnen onderzoeken. De man is aangehouden op verdenking van het handelen in drugs.”

In de auto lagen verder nog onder meer hennep, pillen en ‘een aantal zakjes met een onbekende witte substantie’. ,,Drugstesten zullen moeten uitwijzen wat het allemaal exact is.” Naast de drugs nam de politie ruim 400 euro en drie telefoons in beslag. De verdachte zit vast.

  1. MusiCompany zet een krachtige musical neer
    PREMIUM
    RECENSIE

    MusiCompa­ny zet een krachtige musical neer

    BERGEN OP ZOOM - The MusiCompany gooit het over een andere boeg. De musical ‘How to succeed’ waarmee de groep mee voor de dag komt is uit 1961. Aan de hand van een zelfhulpboek wordt de lezer uitgelegd hoe je stapsgewijs zelfstandig je loopbaan kunt uitstippelen. Hoogst actueel dus, want ook nu hebben veel mensen het over carrière maken en de top bereiken. En dat daarvoor de trukendoos open moet, begrijpt iedereen en dat maakt deze musical zo aardig.