Een drone brengt de triomftocht in beeld van de Belg Thibau Nys die in Hoogerheide het WK veldrijden bij de beloften won. De drone volgde de renners door een stuk bos dat op last van Natuurmonumenten niet toegankelijk was voor publiek.
Volledig scherm
PREMIUM
Een drone brengt de triomftocht in beeld van de Belg Thibau Nys die in Hoogerheide het WK veldrijden bij de beloften won. De drone volgde de renners door een stuk bos dat op last van Natuurmonumenten niet toegankelijk was voor publiek. © Foto Anton Vos/Cor Vos

Dronepiloot WK veldrijden bedolven onder reacties na topbeelden: ‘Alsof je in je zetel meereed in de cross’

HOOGERHEIDE - Behalve Mathieu van der Poel en Wout van Aert maakte nóg een hoofdrolspeler zondag grote indruk op het WK veldrijden: de drone die in het bos bij Hoogerheide spectaculaire wedstrijdbeelden schoot in het spoor van de toppers.

  1. Het ‘monster van Woensdrecht’ blijft achter slot en grendel: “Vooral voor vrouwen en meisjes is hij een gevaar”

    Het ‘monster van Woensd­recht’ blijft achter slot en grendel: “Vooral voor vrouwen en meisjes is hij een gevaar”

    Serieverkrachter en kindermoordenaar Ludo De B. uit Woensdrecht komt niet vrij. De rechter in Breda is het met de behandelaars van de man eens dat de inmiddels 64-jarige De B. nog altijd een gevaar voor de samenleving vormt en onder behandeling moet blijven. “De kernproblematiek van zijn stoornis is gebleven. Resocialisatie is niet reëel”, gaven de deskundigen te kennen. Hieronder het relaas van de feiten.
    Woensdrecht