Volledig scherm
Op de A4 is woensdagochtend rond 09.30 een ernstig ongeval gebeurd. © GinoPress

Dode (32) bij aanrijding op A4 bij Woensdrecht

WOENSDRECHT - Op de A4 heeft woensdagochtend rond 09.30 uur ter hoogte van Woensdrecht een ernstige aanrijding plaatsgevonden. Een bestelbus reed tegen een vrachtwagen aan. De 32-jarige bestuurder van de bestelbus uit Amsterdam is daarbij overleden. 

Hoe het ongeluk kon gebeuren, wordt nog onderzocht. De A4 was als gevolg van het ongeval dicht, maar rond 12.20 ging er één rijstrook open. Omstreeks 13.30 uur werd de gehele weg weer vrijgegeven. Er zijn meerdere ambulances ter plaatse gekomen en er is een technisch onderzoek opgestart.

Ook het Belgische deel van de snelweg, de A12, was dicht. De ANWB meldt dat de vertraging zo'n veertig minuten bedraagt.

Eerder ongeluk

Een uur eerder gebeurde even verderop op de A4, bij Bergen op Zoom-Zuid, ook een ongeluk. De vertraging in de richting van Antwerpen naar Rotterdam liep daardoor op tot zo'n dertig minuten.

  1. Verlanglijstjes Sinterklaas van kinderen staan vol door Youtubereclames: ‘Slijm gaat als warme broodjes over de toonbank’
    VIDEO

    Verlang­lijst­jes Sinter­klaas van kinderen staan vol door Youtubere­cla­mes: ‘Slijm gaat als warme broodjes over de toonbank’

    BERGEN OP ZOOM/BREDA - Waar de jeugd vroeger voor de feestdagen nog met smart uitkeek naar de dikke catalogussen van speelgoedwinkels en hun keuzes baseerden op de tv-reclames die ze langs zagen komen, lijkt Youtube nu de grootste bron van inspiratie. De absolute trend van dit jaar: slijm. Kant-en-klaar, of een pakketje om het zelf te maken. Bij speelgoedwinkels vliegen ze als Sinterklaascadeaus als warme broodjes over de toonbank.