Volledig scherm
Foto ter illustratie © Thinkstock

Dief steelt geld van pinnende man en rent langs het politiebureau in Bergen op Zoom: meteen opgepakt

BERGEN OP ZOOM - Een 32-jarige man is zondagmiddag opgepakt nadat hij geld stal van iemand die net daarvoor gepind had in Bergen op Zoom.

Een man nam rond 15.00 uur wat geld op bij een pinautomaat aan de Peter Vineloolaan. Op dat moment kwam een man achter hem staan die om geld vroeg. Toen het geld uit de automaat kwam, pakte de dief het snel en rende weg. 

Het slachtoffer zette meteen de achtervolging te voet in. Omdat de twee voorbij het politiebureau renden en dus niet ontsnapten aan de aandacht van agenten, kon de man meteen in de kraag worden gevat. 

De verdachte is opgepakt en zit vast voor verder onderzoek. Het slachtoffer deed aangifte en heeft zijn geld teruggekregen. 

  1. Voorstellingen Bontgemaauw: Plaatselijk talent scoort

    Voorstel­lin­gen Bontge­maauw: Plaatse­lijk talent scoort

    ZEVENBERGEN - Vijf voorstellingen Bontgemaauw met het pakkende thema 'Medisch Centrum Z' hebben laten zien wat een talent er rondloopt. De Zevenbergse carnavals revue - die afwisselend en met momenten sprankelend was - heeft het publiek weer laten genieten. Actuele thema's kwamen in vlot tempo langs, woordgrappen en recente gebeurtenissen passeerden de revue. Waar enkele artiesten in hun rol groeiden, wisten anderen alle dagen een hoog niveau te halen. Na zoveel voorstellingen zat er bij de cast de stemming goed in.