Bij de Kabeljauwbeek in de polders bij Ossendrecht wil Eneco een zonnepark aanleggen. De voorlopige vergunning is binnen. Het bedrijf bouwt daar al aan een windmolenpark met vijf turbines.
Volledig scherm
Bij de Kabeljauwbeek in de polders bij Ossendrecht wil Eneco een zonnepark aanleggen. De voorlopige vergunning is binnen. Het bedrijf bouwt daar al aan een windmolenpark met vijf turbines. © archieffoto Pix4Profs/Peter van Trijen

Deze vier zonneparken in Woensdrecht leveren vanaf 2022 duurzame energie

HOOGERHEIDE - Vanaf 2022 kan vanuit vier zonneparken in de gemeente Woensdrecht voor tienduizenden gezinnen aan energie worden opgewerkt. Dat verwacht wethouder Jeffrey van Agtmaal nu de initiatiefnemers hun voorlopige vergunning op zak hebben.

 1. Thuiswerken beu? Erik biedt gratis werkplek voor studenten en werkende ouders
  PREMIUM

  Thuiswer­ken beu? Erik biedt gratis werkplek voor studenten en werkende ouders

  BERGEN OP ZOOM - Hij is 35, heeft twee jonge kinderen en een derde is op komst. Erik van den Bergh, directeur van Bergh Bouwsystemen, begrijpt als geen ander dat de druk op thuiswerkende ouders en studenten steeds groter wordt door de aanhoudende coronacrisis. ,,Ik zie het in mijn vriendengroep en kennissenkring.” Daarom biedt hij vanaf nu twee gratis coronaproof werkplekken aan op het eigen bedrijventerrein.
 1. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg

 2. Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten
  Play

  Goese scholieren eindelijk weer samen om te sporten