Volledig scherm
PREMIUM
Nikky Mieger(l) en Louse Nederlof(r) op paard Magic. © Peter van Trijen/Pix4Profs

Deze twee amazones offeren herfstvakantie op voor pensionpaarden

NIEUW VOSSEMEER - Geen Netflix-marathon voor Nicky Mieger uit Halsteren (20) en Louise Nederlof (21) uit Moerstraten. De meiden offeren de herfstvakantie op voor het goede doel: een paardenpension in Nieuw-Vossemeer. Vrijdag vertrekken ze aan een ruim tweehonderd kilometer lange tocht door West-Brabant en Vlaanderen.

Regelmatig maken de vriendinnen dagtochtjes in de regio. Door de bossen richting de Belgische grens en terug. Niet eerder deden ze dat acht dagen achter elkaar. Daar komt vrijdag verandering in. Dan vertrekken Nicky Mieger en Louise Nederlof aan hun eerste etappe: van Moerstraten naar Zegge. Zoveel mogelijk binnendoor.

  1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

    Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

    BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.