26-09-2019 - Halsteren - Foto: Pix4Profs/Peter Braakmann - Landgoed Vrederust bestaat dit jaar 110 jaar, ervaringsdeskundigen aan het woord. Angela van Dongen en Kurt Kuhnen, twee ervaringsdeskundigen.
Volledig scherm
PREMIUM
26-09-2019 - Halsteren - Foto: Pix4Profs/Peter Braakmann - Landgoed Vrederust bestaat dit jaar 110 jaar, ervaringsdeskundigen aan het woord. Angela van Dongen en Kurt Kuhnen, twee ervaringsdeskundigen. © Pix4Profs/Peter Braakmann

Deze ervaringsdeskundigen vertellen over hun werk op Landgoed Vrederust dat 110 jaar bestaat

HALSTEREN - Landgoed Vrederust in Halsteren bestaat dit jaar 110 jaar. Door de jaren zijn er veel zaken veranderd. Vroeger was het een gesloten terrein en stond het ziektebeeld van de cliënt centraal. Tegenwoordig is het een open terrein en staan de wensen van de cliënt centraal. Wat ook veranderd is, is de rol van ervaringsdeskundigen. Dat getuigen Angela van Dongen en Kurt Kühnen, die in dienst zijn als ervaringsdeskundigen bij GGZ WNB.

  1. Bergse politiek trekt aan noodrem: forse bezuinigingsoperatie loopt vertraging op

    Bergse politiek trekt aan noodrem: forse bezuini­gings­ope­ra­tie loopt vertraging op

    BERGEN OP ZOOM - Een krappe meerderheid van de gemeenteraad heeft deze week keihard aan de noodrem getrokken en daarmee abrupt een einde gemaakt aan de snelheid waarmee het college nog dit jaar miljoenen wilde bezuinigen. Het college moet zijn huiswerk overdoen en met aparte bezuinigingsvoorstellen komen voor onderwerpen die politiek gevoelig liggen zoals subsidies voor verenigingen en het onderhoud van de stad.