Deze Bergse bruidsfotografe legt ook de laatste levensmomenten vast

interviewDe camera was er altijd al in haar leven. Pas een jaar of vijf geleden viel alles op z'n plek. Luciënne koos voor een bestaan als zelfstandig fotografe.

Als scholier won ze zelfs weleens een prijsje, zo links en rechts, bij een fotowedstrijd. Pas vijf jaar geleden koos Luciënne de Brabander voor een bestaan als zelfstandig fotografe. Met dank ook aan een grote onderwijsinstelling in de regio die haar, op weg naar de uitgang, een coachingstraject aanbood: van loondienst naar zzp'er, natuurlijk was het een hele stap. Spijt van die keuze heeft ze nooit gehad. Bewust koos ze voor bruidsfotografie als specialisme. ,,Ik wil de liefde vastleggen, de emoties tussen mensen.''

  1. Voorstellingen Bontgemaauw: Plaatselijk talent scoort

    Voorstel­lin­gen Bontge­maauw: Plaatse­lijk talent scoort

    ZEVENBERGEN - Vijf voorstellingen Bontgemaauw met het pakkende thema 'Medisch Centrum Z' hebben laten zien wat een talent er rondloopt. De Zevenbergse carnavals revue - die afwisselend en met momenten sprankelend was - heeft het publiek weer laten genieten. Actuele thema's kwamen in vlot tempo langs, woordgrappen en recente gebeurtenissen passeerden de revue. Waar enkele artiesten in hun rol groeiden, wisten anderen alle dagen een hoog niveau te halen. Na zoveel voorstellingen zat er bij de cast de stemming goed in.