Deze Bergse bruidsfotografe legt ook de laatste levensmomenten vast

interviewDe camera was er altijd al in haar leven. Pas een jaar of vijf geleden viel alles op z'n plek. Luciënne koos voor een bestaan als zelfstandig fotografe.

Als scholier won ze zelfs weleens een prijsje, zo links en rechts, bij een fotowedstrijd. Pas vijf jaar geleden koos Luciënne de Brabander voor een bestaan als zelfstandig fotografe. Met dank ook aan een grote onderwijsinstelling in de regio die haar, op weg naar de uitgang, een coachingstraject aanbood: van loondienst naar zzp'er, natuurlijk was het een hele stap. Spijt van die keuze heeft ze nooit gehad. Bewust koos ze voor bruidsfotografie als specialisme. ,,Ik wil de liefde vastleggen, de emoties tussen mensen.''

  1. Dream Theater-gitarist John Petrucci naar Bergen op Zoom voor prestigieuze gitaarprijs: ‘Weer heel bijzonder’
    PREMIUM

    Dream Theater-gitarist John Petrucci naar Bergen op Zoom voor prestigieu­ze gitaar­prijs: ‘Weer heel bijzonder’

    BERGEN OP ZOOM - Zo complex als de gitaarriffs bij zijn band Dream Theater zijn, zo simpel was de keuze voor John Petrucci als de volgende winnaar van de prestigieuze Sena Performers European Guitar Award. Petrucci (51) komt die oeuvreprijs op maandag 24 juni persoonlijk ophalen. In Gebouw-T in Bergen op Zoom. En zeer waarschijnlijk mét andere Dream Theater-bandleden.