Connie Paasse is de nieuwe directeur van de Green Chemistry Campus waar aan de ontwikkeling van biobased producten wordt gewerkt: nieuwe producten uit biomassa, zeg maar plantaardig materiaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Connie Paasse is de nieuwe directeur van de Green Chemistry Campus waar aan de ontwikkeling van biobased producten wordt gewerkt: nieuwe producten uit biomassa, zeg maar plantaardig materiaal. © Pix4Profs/Tonny Presser

De nieuwe directeur van de Green Chemistry Campus koppelt passie voor chemie aan verduurzaming

BERGEN OP ZOOM - Bang om je baan te verliezen, hoef je als chemisch technoloog niet te zijn. Bedrijven zitten nog altijd te springen om hoogopgeleide technici en de carrièremogelijkheden zijn legio. Connie Paasse (56) werkte voor diverse chemiereuzen en oliemultinationals, veelal in leidinggevende functies, maar koos nu voor een groene job: per 4 november is ze directeur van de Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom. 

 1. Geen nieuw pakske voor carnaval, toch zitten de feestwinkels niet stil: ‘Mensen willen dat carnavalsgevoel’
  PREMIUM

  Geen nieuw pakske voor carnaval, toch zitten de feestwin­kels niet stil: ‘Mensen willen dat carnavals­ge­voel’

  WEST-BRABANT - Geen carnaval, geen kostuums die over de toonbank vliegen in de West-Brabantse feestwinkels. Wat niet wil zeggen dat die ondernemers met de armen over elkaar zitten. Integendeel. Achter de schermen gaan de veldtekens, mottosjaals en serpentines als warme broodjes. ,,Mensen willen dat carnavalsgevoel”, zegt Rolf van der Horst van Feestkleding Breda.
 1. Juffen en meesters bezorgen rapporten bij leerlingen
  Play

  Juffen en meesters bezorgen rapporten bij leerlingen

 2. Stoep open voor werkzaamheden? Dat gebeurt straks minder vaak
  Play

  Stoep open voor werkzaamhe­den? Dat gebeurt straks minder vaak