De koning, Máxima, Herman, Youp, Luv’: ze staan allemaal in het gastenboek van hotel De Draak

videoBERGEN OP ZOOM - het oudste hotel van  Nederland koestert zijn gastenboek. In De Draak signeerden Willem-Alexander en Máxima op koninklijke wijze. Herman Brood kladderde zijn zelfportret. Dries van Agt componeerde een uitvoerige dankbrief aan het Bergse etablissement.

Frans Hazen is nog een gastheer van de oude stempel. Keurig in het pak, koninklijke onderscheiding op zijn revers, leidt hij zwierig maar met strakke hand de gang van zaken in het hotel De Draak dat hij inmiddels 35 jaar met zijn vrouw Trix bestiert. Zo'n welbespraakte hotelier die alles in de gaten heeft, vooral de noden van zijn gasten. 

  1. Stagnatie dreigt voor bouwplannen Antoniusmolen in Halsteren

    Stagnatie dreigt voor bouwplan­nen Antoniusmo­len in Halsteren

    HALSTEREN - De vereniging de Westbrabantse Molens en het Zorghuys Steenbergen moeten zo snel mogelijk met elkaar aan tafel, om te voorkomen dat er een impasse ontstaat rond de bouwplannen op het terrein achter de Antoniusmolen. De Dorpsraad Halsteren roept het Zorghuys ook op om haar plannen op de kortst mogelijke termijn te delen met de omgeving. ,,Nu is er teveel ruis op de lijn,” stelde Dorpsraad-voorzitter Piet Soffers donderdagavond vast.