Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Conducteur met dood bedreigd: man (48) uit Bergen op Zoom aangehouden

BERGEN OP ZOOM - Een 48-jarige man uit Bergen op Zoom is in zijn thuisstad aangehouden omdat hij een treinconducteur met de dood bedreigde. Dat gebeurde op het Stationsplein, in de nacht van zaterdag op zondag.

De conducteur betrapte de reiziger erop dat hij geen geldig vervoersbewijs bij zich had. Bovendien kon hij zich niet legitimeren. Rond 00.15 uur vroeg de treinmedewerker daarom om de komst van de politie. Die wachtten de trein op op het station van Bergen op Zoom.

Nadat de conducteur tegen de reiziger zei dat de politie in kennis was gesteld, bedreigde deze de conducteur met de dood. Dat meldt de politie. ,,Agenten hebben de man voor verhoor meegenomen naar een politiecellencomplex. De conducteur heeft aangifte gedaan van deze bedreiging.”

  1. Dream Theater-gitarist John Petrucci naar Bergen op Zoom voor prestigieuze gitaarprijs: ‘Weer heel bijzonder’
    PREMIUM

    Dream Theater-gitarist John Petrucci naar Bergen op Zoom voor prestigieu­ze gitaar­prijs: ‘Weer heel bijzonder’

    BERGEN OP ZOOM - Zo complex als de gitaarriffs bij zijn band Dream Theater zijn, zo simpel was de keuze voor John Petrucci als de volgende winnaar van de prestigieuze Sena Performers European Guitar Award. Petrucci (51) komt die oeuvreprijs op maandag 24 juni persoonlijk ophalen. In Gebouw-T in Bergen op Zoom. En zeer waarschijnlijk mét andere Dream Theater-bandleden.