Circus Barani doolt door de regio. Momenteel hebben de circuslieden hun tenten opgeslagen op een weiland aan de Scheldeweg in Hoogerheide. Op de foto Amber Blokker en haar zoon.
Volledig scherm
PREMIUM
Circus Barani doolt door de regio. Momenteel hebben de circuslieden hun tenten opgeslagen op een weiland aan de Scheldeweg in Hoogerheide. Op de foto Amber Blokker en haar zoon. © Pix4Profs/Moreno Molenaar

Circus strijkt neer in Hoogerheide: ‘We zaten met onze handen in het haar’

HOOGERHEIDE - Circus Barani is blij tijdelijk met zijn felgekleurde tenten en trailers in een weiland op de Brabantse Wal bij Hoogerheide te mogen staan. Daar arriveerden ze zondag, medio november vertrekken ze weer.

 1. Dit vogelparadijs wil Waddenzee en IJsselmeer overtroeven: ‘Markiezaat is een magneet voor vogels’
  PREMIUM

  Dit vogelpara­dijs wil Waddenzee en IJsselmeer overtroe­ven: ‘Markiezaat is een magneet voor vogels’

  BERGEN OP ZOOM - Nu al wordt Het Markiezaat bij Bergen op Zoom in één adem genoemd met Waddenzee en IJsselmeer, maar Brabants Landschap broedt op een groots plan om deze natte natuurparel tot hét vogelparadijs van Nederland te maken. Zo kunnen zeldzame soorten straks nestelen op nog aan te leggen eilandjes in het Markiezaatsmeer, buiten bereik van hongerige vossen die dit jaar een slachting aanrichtten.
 1. Anna Zorgt deelt 400 liter soep uit in Sint-Annaland
  Play

  Anna Zorgt deelt 400 liter soep uit in Sint-Annaland

 2. Hasjesstraat: om de haverklap was het naambordje weg
  Play

  Hasjes­straat: om de haverklap was het naambordje weg