AVV Beheer wil veertien grote huizen bouwen nabij de wijk 't Marktje in Woensdrecht. Dat is niet in het centrum, maar aan rand van het dorp, te zien vanaf de kant van de Sherman-tank aan de Onderstal.
Volledig scherm
AVV Beheer wil veertien grote huizen bouwen nabij de wijk 't Marktje in Woensdrecht. Dat is niet in het centrum, maar aan rand van het dorp, te zien vanaf de kant van de Sherman-tank aan de Onderstal. © Pix4Profs/Tonny Presser

Buurt niet blij met bouw veertien nieuwe woningen in Woensdrecht

WOENSDRECHT - AVV beheer uit Middelburg heeft plannen voor een stuk grond achter de straat Het Marktje in Woensdrecht. De omwonenden van die straat reageerden woensdagavond vooralsnog niet erg enthousiast. 

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.