Betty Kannekens, eigenares van fietsenzaak Het Poortje verkoopt haar zaak aan Brian Koeman, eigenaar van Multibikes in  Lepelstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Betty Kannekens, eigenares van fietsenzaak Het Poortje verkoopt haar zaak aan Brian Koeman, eigenaar van Multibikes in Lepelstraat. © Pix4Profs/Joyce van Belkom


Het Poortje Fietsen sluit haar deuren: ‘Ik word allround duizendpoot’

HALSTEREN - Betty Kannekens liep er al een tijdje over te denken om te stoppen met haar winkel Het Poortje Fietsen in Halsteren. Toen een klant aanbood het pand over te nemen, hoefde ze niet lang na te denken. Op 17 december sluit de winkel haar deuren. Klanten kunnen voortaan terecht bij Multi-bikes in Lepelstraat.

  1. Droogvissen is niet minder dwaas of onnozel dan voetbal
    PREMIUM
    COLUMN

    Droogvis­sen is niet minder dwaas of onnozel dan voetbal

    Als komende zondagmiddag in Hoogerheide de strijd om de wereldtitels veldrijden losbarst, wordt vlakbij, aan de andere kant van de grens in Zwijndrecht, hard getraind voor een heel ander WK. Dat van het droogvissen, komende zomer in Tunesië. Ene Erik probeert er op een grote groene weide zijn vishaakje zo ver mogelijk weg te werpen. ‘Mensen vragen soms wat ik aan het doen ben. Karpers vangen, zeg ik dan. Graskarpers. Sommigen geloven het nog ook’, vertelde hij deze week op de radio.