Antal Slager woont vanaf het begin in het Adrianohuis en heeft het goed naar zijn zin.
Volledig scherm
Antal Slager woont vanaf het begin in het Adrianohuis en heeft het goed naar zijn zin. © Pix4Profs/Tonny Presser

Bewoners Adriano Huis zijn tevreden: ‘Ik wil hier nooit meer weg’

BERGEN OP ZOOM - ,,Ik wil hier nooit meer weg.” Breedlachend vertelt Antal Slager (28) dat hij in het Adriano Huis eindelijk zijn plek gevonden heeft. ,,Alles is hier leuk, we krijgen goede hulp en goede begeleiding.”

 1. Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

  Het Adriano Huis in Bergen op Zoom officieel geopend door minister

  BERGEN OP ZOOM - Maar liefst 39 zorginstellingen heeft Adriano van binnen gezien. Steeds moest hij toch weer verhuizen. Als het goed is, hoeft dat niet meer. Gisteren is officieel het Adriano Huis geopend in Bergen op Zoom. Geen huis specifiek voor hem, maar voor alle Adriano’s van Nederland. Alle mensen met een complexe zorgvraag, die anders tussen wal en schip dreigen te raken. Het was de droom van Farid El-Khassim en Jelle Gillissen, die eindelijk uit is gekomen.
 2. Het Adriano Huis in Bergen op Zoom vangt mensen op die tussen wal en schip vallen
  PREMIUM

  Het Adriano Huis in Bergen op Zoom vangt mensen op die tussen wal en schip vallen

  BERGEN OP ZOOM - Hoe het is om het Adriano Huis te wonen? ,,Leuk”, zegt Christina direct. Ze woont al sinds de opening, 8 april, in haar nieuwe appartement en dat bevalt haar prima. Een ruime woonkamer, slaapkamer en badkamer. Ze geeft trots een kleine rondleiding. Sinds kort mag ze zelfs op haar eigen kamer koken, maar dat heeft ze nog niet gedaan. In de woonkamer staat een houten tafeltje: ,,Die heb ik zelf gemaakt!”