Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Bestuurder rijdt tegen paaltje in Kruisland in auto zonder APK, kenteken had hij handmatig aangepast

OUDENBOSCH/KRUISLAND - Een 53-jarige man uit Oudenbosch heeft vrijdagmiddag een ongeval gehad op de Langeweg in Kruisland. Hij reed in een auto zonder APK en had zijn kenteken handmatig aangepast, omdat hij zich met de auto niet op de rijbaan mocht begeven. 

Hij was tegen een paaltje aangereden op de weg, nadat hij de macht over het stuur had verloren. Niemand is gewond geraakt.

Geschorst

Zijn auto bleek onverzekerd en was zelfs geschorst. ,,Die mocht helemaal niet op de rijbaan rijden”. zegt een politiewoordvoerder uit Roosendaal. 

De bestuurder heeft van de politie meerdere bekeuringen gekregen. Zijn rijbewijs mocht hij houden: ,,Die hebben we nu niet afgenomen.”

  1. Vier leerlingen mishandelen docent op Bergs Aventurijncollege: ‘Ongekend heftig en gecoördineerd’
    PREMIUM

    Vier leerlingen mishande­len docent op Bergs Aventurijn­col­le­ge: ‘Ongekend heftig en gecoördi­neerd’

    BERGEN OP ZOOM - De mishandeling van een docent op het Aventurijncollege in Bergen op Zoom door vier leerlingen van 15 en 16 jaar is een treurige primeur voor onderwijs- en zorginstelling Koraal. ,,Op elke school komt agressie voor. Maar een leerkracht die geslagen en geschopt wordt, zo heftig en gecoördineerd hebben we het nog nooit meegemaakt", zegt woordvoerder Mehlika Schopen.