Volledig scherm
Twee voertuigen botsten tegen elkaar op de N289 bij Hoogerheide. © WIS Kees-Jan Twitter

Bestuurder gewond na botsing op N289 bij Hoogerheide

HOOGERHEIDE - Op de N289 zijn ter hoogte van Hoogerheide twee auto's tegen elkaar gebotst. Een weg-inspecteur laat weten dat het gaat om een kop-staartaanrijding.

Er raakte één bestuurder gewond. Deze persoon is ter plekke nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De twee voertuigen worden afgevoerd. Het wegdek raakte licht beschadigd.

,,Het valt gelukkig mee. Wij gaan de rommel opruimen”, zegt de weg-inspecteur.

 1. Bergse atlete Joleen Jansen presenteert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’
  PREMIUM

  Bergse atlete Joleen Jansen presen­teert boek: ‘Hardlopen was een vlucht voor me’

  BERGEN OP ZOOM - In kantine d’n Assieschuif bij atletiekvereniging Spado op Sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom wordt zondag een boek gepresenteerd met als titel ‘Ken je me?’ Het is geschreven door Joleen Jansen-Melse (67), in de hardloopwereld bij velen bekend als Joleen Jansen. Onder de vlag van AV Spado boekte de atlete uit Bergen op Zoom jarenlang zowel regionaal als landelijk menig succes. In haar debuut als schrijfster toont zij zich van een heel andere kant.
 2. Blijft deze Schelp voor altijd dicht?
  PREMIUM
  Analyse

  Blijft deze Schelp voor altijd dicht?

  BERGEN OP ZOOM - De conclusie in het onderzoek van PROOF adviseurs is vernietigend. Problemen met het roestvrijstaal waren jarenlang bekend. Maar er gebeurde niks, iedereen keek de andere kant uit. Pas toen er acuut gevaar dreigde voor bezoekers en personeel kwam er actie. Ging De Schelp dicht. Voor reparatie. Die klus liep uit de hand. Het roestvrijstaal bleek niet het enige probleem. Ook met de luchtkwaliteit binnen is het grondig mis. En daarom is het bad nog altijd gesloten. En niemand die weet hoe lang dit duurt. En of De Schelp nog is te redden!