De Bergse wethouders met vlnr: Mignon van der Zwan, Patrick van der Velden, Jeroen de Lange, Petra Koenders en Barry Jacobs.
Volledig scherm
PREMIUM
De Bergse wethouders met vlnr: Mignon van der Zwan, Patrick van der Velden, Jeroen de Lange, Petra Koenders en Barry Jacobs. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Bergse wethouders betalen teveel uitbetaalde salaris terug

BERGEN OP ZOOM - De drie ‘zakenwethouders’ Mignon van der Zwan, Jeroen de Lange en Petra Koenders, storten het teveel ontvangen salaris terug. ,,Vanzelfsprekend", stelt het drietal in een verklaring van het college waaruit blijkt dat hen geen blaam treft. ,,Er zijn betreurenswaardige fouten gemaakt, waarvan wij geen weet hadden.” 

 1. Poppodium Gebouw-T bestaat al tien jaar: ‘Klein, maar gezellig’
  PREMIUM

  Poppodium Gebouw-T bestaat al tien jaar: ‘Klein, maar gezellig’

  BERGEN OP ZOOM - Het initiatief kwam destijds van jongeren. Na sluiting van het populaire De Botte Hommel was er geen plek meer waar de jeugd naartoe kon. De gemeenteraad omarmde het idee en zo is Gebouw-T geboren. Vandaag exact tien jaar geleden, opende het poppodium voor het eerst de deuren. Die avond nog voor genodigden, maar daarna volgde een uitverkocht openingsweekend. Iedereen wilde wel even met eigen ogen zien wat er aan het Wilhelminaveld was geboren.
 1. Clinic in Oostburg: 'Jeugd mag gelukkig nog wel voetballen'
  Play

  Clinic in Oostburg: 'Jeugd mag gelukkig nog wel voetballen'

 2. Juf Marina verrast de kinderen van Philippine met raambezoekjes
  Play

  Juf Marina verrast de kinderen van Philippine met raambezoek­jes